Rehabilitació de llars vulnerables: l’experiència de la Fundació

Rehabilitacio De Llars Vulnerables Lexperiencia De La Fundacio
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

Horacio Espeche, arquitecte de la Fundació Foment de l’Habitatge Social, ha explicat l’experiència de la Fundació en una jornada sobre la rehabilitació de llars vulnerables. Ha estat el 28 de febrer al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Espeche ha destacat les diferents casuístiques dels 400 habitatges gestionats per la Fundació a l’hora de realitzar tasques de rehabilitació i el fet que es tenen en compte criteris d’eficiència energètica.

La importància de l’envolupant i les tasques de fusteria que sovint es realitzen, així com també els materials emprats, van ser alguns dels temes mencionats per l’arquitecte de la Fundació. “Aquesta feina s’emmarca dins del treball de la Fundació per les famílies més vulnerables, incloent-hi l’atenció a persones sense papers o refugiats que d’una altra manera no tenen possibilitat d’accedir a un habitatge”, ha comentat referint-se també al seguiment realitzat pels educadors socials.

Estudi “Re-habilitación exprés para hogares vulnerables”
La peça central de la jornada al COAC era la presentació de l’estudi “Re-habilitación exprés para hogares vulnerables”, dirigit per Margarita de Luxán, arquitecta i catedràtica de la Universidad Politécnica de Madrid.

La Jornada també va comptar amb Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat 3, qui va fer una introducció sobre la situació de l’habitatge a Catalunya, i amb Josep M. Montaner, qui va explicar el Pla per al dret a l’habitatge de Barcelona 2016-2025. Martí Solà, director de la Fundació Gas Natural Fenosa, també hi va participar exposant accions que han dut a terme respecte a la pobresa energètica.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa