Política i condicions de les donacions

Si ets una persona física i fas una donació puntual o periòdica a la Fundació pots aplicar una desgravació a la Declaració de Renda.

Si ets una persona jurídica i fas una donació puntual o periòdica a la Fundació pots fer una deducció a l’Impost de Societats.

Si et converteixes en soci o donant, t’enviarem un certificat de donació amb les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior per tal que el puguis incorporar en la teva declaració de la renda.

Les deduccions estan regulades per la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge i els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportes.

Desgravacions a persones físiques

  • Podreu desgravar-vos el 80% de tots els donatius fets fins a un màxim de 150 €.
  • Podreu desgravar-vos també el 35 % de l’import del teu donatiu que excedeixi els primers 150 €.
  • Si, a més, és el tercer any en què col·laboreu amb una quantitat sempre igual o superior, en lloc d’un 35 % passareu a desgravar-vos un 40 % sobre l’excés de més de 150 €.

Desgravacions a persones jurídiques

  • Com a empresa podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 35 % de l’aportació que hagueu fet.
  • En el cas que la vostra contribució com a empresa hagi estat constant en els tres darrers anys fiscals (amb un import superior a 150 €), podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 40 % de l’aportació que hagueu fet a la nostra entitat.

Cancel·lar donació periòdica

Podeu cancel·lar la vostra donació periòdica dirigint-vos a la Fundació al  telèfon de contacte 933 027 197 o al correu electrònic de contacte: info@habitatgesocial.org 

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa