Cedeix un habitatge

Cedeix un habitatge

El mercat lliure de lloguer, des de fa molts anys, no dona resposta a les necessitats de tota la població.

Un 40 % de les llars catalanes han de realitzar un sobreesforç econòmic per pagar el lloguer, un 15 % per damunt de la mitjana europea. Aquesta situació és especialment greu en el cas de les rendes més baixes, que arriben a destinar entre un 50 % i un 60 % dels seus ingressos al pagament del lloguer.

L’habitatge de lloguer social és aquell que dona resposta a totes aquelles persones i famílies que no tenen accés al mercat de lloguer a causa de la seva situació econòmica. Però la llista de famílies pendents de la concessió d’un pis de lloguer social s’incrementa any rere any, per això és tan important ampliar el parc d’habitatges socials de la Fundació.

En aquest vídeo veuràs quin tipus de pisos busquem:

Si tens la possibilitat de cedir un habitatge a la Fundació i t’interessaria fer-ho, t’expliquem quines en són les condicions:

Testimonis

Per saber tot el què et cal saber, hem fet un manual que t’ajudarà a l’hora de prendre la teva decisió:

Si tens més preguntes contacta amb nosaltres:

Si preferiu que us truquem, deixeu-nos el vostre telèfon

Conformitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Fundació Foment de l’Habitatge Social, amb domicili a Via Laietana, 5, 1r. 2a., 08003 (Barcelona) i correu electrònic info@habitatgesocial.org. FINALITAT: Atendre-us correctament i mantenir-vos informats de les activitats que organitzem. LEGITIMACIÓ. Consentiment atorgat. DRETS: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació, no estar sotmès a decisions individuals automatitzades i revocació dirigint-vos a la direcció del responsable del tractament o bé enviat un correu a lopd@habitatgesocial.org, tot acompanyant fotocopia del DNI (MÉS INFORMACIÓ)

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa