Llegats

Ajuda’ns quan ja no hi siguis. Llegat solidari

Fer testament és una manera de reflexionar sobre el que tenim i sobre qui en farà més servei quan no hi siguem.

El testament solidari pot incloure una o diverses entitats socials, i els pots deixar part del teu patrimoni o un bé concret, com podria ser un habitatge.

Si creus que l’habitatge és un dels pilars per a la construcció de projecte de vida sòlid, ens has estat ajudant durant un temps i ho vols continuar fent el dia que ja no hi siguis, quan facis testament, pensa en la Fundació Foment de l’Habitatge Social.

Com incloure la Fundació al teu testament?

Hi ha diferents maneres de fer-ho:

  • Pots deixar-nos part del teu patrimoni.
  • Pots oferir-nos com a llegat algun bé concret que consideris que pot ajudar a fer avançar la missió de la Fundació; els habitatges són el llegat més útil per a nosaltres.
  • Si vols deixar els teus béns a més d’una persona o institució, pots nomenar la Fundació cohereva, tot indicant al testament el percentatge assignat.
  • Si no tens hereus, pots nomenar la Fundació hereva universal; només cal fer constar la teva decisió en el testament.
Per saber tot el què et cal saber, hem fet un manual que t’ajudarà a l’hora de prendre la teva decisió.

Si tens preguntes contacta amb nosaltres; et respondrem immediatament.


Conformitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Fundació Foment de l’Habitatge Social, amb domicili a Via Laietana, 5, 1r. 2a., 08003 (Barcelona) i correu electrònic info@habitatgesocial.org. FINALITAT: Atendre-us correctament i mantenir-vos informats de les activitats que organitzem. LEGITIMACIÓ. Consentiment atorgat. DRETS: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació, no estar sotmès a decisions individuals automatitzades i revocació dirigint-vos a la direcció del responsable del tractament o bé enviat un correu a lopd@habitatgesocial.org, tot acompanyant fotocopia del DNI (MÉS INFORMACIÓ)

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa