Llegats

Ajuda’ns quan ja no hi siguis. Llegat solidari

Fer testament és una manera de reflexionar sobre el que tenim i sobre qui en farà més servei quan no hi siguem. És un procediment senzill i econòmic que et permet decidir sobre els destí dels teus béns i saber que es complirà quan tu no hi siguis.

Què és el testament solidari?

Consisteix a fer una donació al teu testament, amb la finalitat de donar suport al treball de les organitzacions que comparteixen el teu compromís amb les causes solidàries que et preocupen.

Si creus que l’habitatge és un dels pilars per a la construcció d’un projecte de vida sòlid, ens has estat ajudant durant un temps i ho vols continuar fent el dia que ja no hi siguis, quan facis testament, pensa en la Fundació Foment de l’Habitatge Social.

Com es fa un testament solidari?

Reflexiona
i informa’t

Ves al notari
o a l’advocat

Inclou a la Fundació al testament

Informa un familiar i a la Fundació

Pensa bé el què vols fer i de quina manera.

Entenem que els teus éssers estimats vagin per davant de tothom. La decisió és només teva i respectem que vulguis deixar una herència o llegat a tothom qui consideris pertinent.

Et resoldrà tots els dubtes i et guiarà davant detalls importants, i així garantiràs la validesa del document i que pugui complir-se en la forma que hagis establert. 

Fer testament és un procediment senzill i econòmic, costa al voltant d’uns 50 € 

Fes constar les dades següents: 

Fundació Foment de l’Habitatge Social 

NIF G-59430983 Via Laietana, 5, 1r 2a – 08003 Barcelona

No és imprescindible que comuniquis la quantitat o el que has llegat.

Senzillament, es tracta que coneguem la teva intenció i puguem assegurar-nos que es compleix la teva voluntat. 

Què puc deixar en herència?

Qualsevol aportació que facis ajudarà una família a crear i tirar endavant el seu projecte de vida gràcies a un habitatge social. Pot tractar-se de:

Béns

Una quantitat de diners concreta de comptes corrents, accions, bons, fons d’inversió…

Béns immobles

Pisos i cases, apartaments, terrenys, garatges, edificis… que consideris que poden ajudar a fer avançar la missió de la Fundació; els habitatges són el llegat més útil per a nosaltres.

Béns mobles

Obres d’art, joies, antiguitats, automòbils…

Entenem que els teus éssers estimats vagin per davant de tothom. La decisió és només teva i respectem que vulguis deixar una herència o llegat a tothom qui consideris pertinent, per això pots fer:

Herencia parcial

Respectant els drets dels teus hereus, pots nomenar la Fundació cohereva, tot indicant al testament el percentatge sobre el valor total del teu patrimoni. També pots incloure altres ONG’s.

Herencia integra

Si no tens hereus, pots nomenar la Fundació hereva universal de tot el teu patrimoni

Per saber tot el què et cal saber, hem fet un manual que t’ajudarà a l’hora de prendre la teva decisió.

Si tens preguntes, contacta amb nosaltres i et respondrem immediatament.


Conformitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Fundació Foment de l’Habitatge Social, amb domicili a Via Laietana, 5, 1r. 2a., 08003 (Barcelona) i correu electrònic info@habitatgesocial.org. FINALITAT: Atendre-us correctament i mantenir-vos informats de les activitats que organitzem. LEGITIMACIÓ. Consentiment atorgat. DRETS: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació, no estar sotmès a decisions individuals automatitzades i revocació dirigint-vos a la direcció del responsable del tractament o bé enviat un correu a lopd@habitatgesocial.org, tot acompanyant fotocopia del DNI (MÉS INFORMACIÓ)

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa