Equip tècnic

L’equip de treballadors i voluntaris de l’entitat són professionals especialment formats en diferents àmbits. La suma de tots es converteix en la força que dona cobertura a les necessitats que integren la nostra feina diària.

La Fundació està dividida en 4 àrees de treball:

Direcció

La direcció l’ostenta Sergio Rodríguez Vives i el seu equip compta amb un adjunt a direcció, una tècnica de gestió de persones, un tècnic de sistemes i tecnologies de la informació i una responsable de comunicació, premsa i captació de fons.

Gestió Patrimonial

L’àrea de patrimoni la coordina Albert Tarradellas Bertran, arquitecte, i en el seu equip compta amb un arquitecte responsable d’obres i manteniment, una tècnica de gestió d’habitatges i un responsable de seguretat i manteniment. L’equip compta amb el suport de quatre arquitectes voluntaris.

Acció Social

L’àrea d’Acció social esta dirigida per Olga González López, educadora social i psicopedagoga, i compta amb una coordinadora i 10 educadors socials. Completa l’equip una infermera voluntària que dona suport a les famílies quan necessiten orientació formativa.

Administració

L’àrea d’administració està dirigida per Sonia Mateo González, economista, i l’equip està format per una tècnica d’administració i comptabilitat, una responsable de serveis administratius i una administrativa que atén la recepció i es fa càrrec de l’acollida de visitants i famílies.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa