Al Mobile World Congress: projecte de sensorització d’habitatges socials

Al Mobile World Congress Projecte De Sensoritzacio Dhabitatges Socials Rotated
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post
El projecte pilot per millorar l’eficiència energètica als habitatges, en el qual participa la Fundació, ha estat presentat al Mobile World Congress 2018. Va ser concretament en el marc del programa d’activitats de m4Social, iniciativa impulsada per la Taula d’Entitats del Tercer Sector.

El projecte inclou la incorporació de sensors a habitatges socials vinculats a l’Internet de les coses per monitoritzar dades vinculades a consums.


Jordi Serratosa, coordinador de m4Social, va remarcar els objectius: avançar en la transformació digital de les entitats, millorar la gestió dels habitatges socials i també la seva eficiència energètica. També va recordar que el pilot es realitzarà en un total de 6 pisos.
Antoni Eroles, senior product manager de Cellnex Telecom, va destacar la importància de transformar les dades que es recolliran en informació útil.

El projecte es durà a terme gràcies a un conveni de col·laboració signat entre Cellnex i quatre entitats dedicades a l’habitatge social, entre elles, la Fundació Foment de l’Habitatge Social.
→ Dins del Mobile World Congress, s’han presentat projectes i Apps realitzats per entitats socials que utilitzen la tecnologia per millorar l’atenció a les persones ateses.
→ Francisca Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, va posar de manifest que “no pot haver-hi transformació digital sense transformació social”.
Més informació a la web de l’M4social

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa