Assistim al Seminari anual de EAPN España

Fundhab Retrats Hq 04 Olga
Temps estimat de lectura: 2 minuts
Rate this post

Fotografia de Lucía Meller

L’Olga González, directora d’Acció Social ha assistit al Seminari anual de l’AEPN i ens comparteix les seves impressions

El passat 28, 29 i 30 de novembre, vaig poder assistir, juntament amb professionals de la Taula del Tercer Sector, al Seminari anual d’EAPN España (Red Europea de Lucha contra la Pobreza y la Exclusión Social en el Estado Español) a Sevilla.

Durant els tres dies que han durat les jornades, prop de 150 persones de les diferents delegacions territorials i entitats estatals d’EAPN Espanya hem analitzat polítiques en matèria de garantia d’ingressos, habitatge, serveis socials i lluita contra la aporofòbia i la feminització de la pobresa.

Presentacion, taules rodones i tallers

Les presentacions i taules rodones han estat centrades en temes com la justicia fiscal, les claus per un nou model social, les polítiques europees contra la discriminació, la pobresa i l’aporofòbia.

Eapn

Fotografia d’EAPN

Les polítiques publiques en matèria d’habitatge i pobresa energètica, així com la garantia d’ingressos, la reforma dels serveis socials i la lluita contra la feminització de la pobresa i la aporofòbia han centrat el treball dels diferents tallers duts a terme durant Seminari.

Tan l’organització del Seminari com el contingut de les taules, conferencies i tallers han estat de molt profit pels professionals que hem assistit. S’ha posat en relleu la precarietat en polítiques d’habitatge així com la necessitat de establir noves líneas per tal d’apropar-nos, cada vegada més, a les dades europees en polítiques d’habitatge.

Durant el Seminari, en concepte de aporafòbia ha estat molt present en les diverses taules i presentacions, sent aquest un nou focus d’atenció per part de les entitats del tercer sector social.

En conclusió, crec que aquestes trobades estatals organitzades per l’EAPN, son necessàries per enfortir el treball que es du a terme en el tercer sector social i establir nous eixos que treball que s’adaptin a la situació social existent.

El nostre compromís amb els ODS 2030

Sustainable Development Goals E Final Sizes
Sustainable Development Goals E Final Sizes
Sustainable Development Goals E Final Sizes
Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa