La Fundació La Caixa ens concedeix un ajut per a l’acompanyament de les famílies

2022 12 13 Foto Sergio I Patricia
Temps estimat de lectura: 2 minuts
Rate this post

Fotografia de Sandra Casanovas

Signem un conveni d’aportació econòmica de Fundació La Caixa per finançar el projecte d’acompanyament a la formalització de tràmits oficials, documentació i ajuts a les famílies ateses per la Fundació.

El director de la Fundació, Sergio Rodríguez i Patricia Rubio, Directora de Banca Institucional de CaixaBank, van signar ahir un conveni de col·laboració per a consolidar l’aportació de Fundació La Caixa al projecte d’acompanyament a la formalització de tràmits oficials, documentació i ajuts a les famílies ateses per la Fundació.

36 Habitatge Social Mingo Venero 72ppp
Fotografia Mingo Venero

En què consisteix el projecte?

El projecte consisteix en donar suport a les famílies que acompanyem des de la Fundació per a presentar les sol·licituts a les ajudes a l’habitatge i entregar la documentació necessària en les convocatòries que les administracions públiques fan per aquest objecte, com ara l’obtenció d’ajuts de lloguer i altres prestacions, tràmits per a l’obtenció de documentació oficial necessària o els tràmits corresponents a la inscripció al Registre d’Habitatge Públic.

Aquesta és una manera de trencar amb la bretxa digital i altres limitacions que les famílies en situació d’exclusió social i residencial tenen en front a la burocràdica administrativa.

Conèixer quins documents són imprescindibles, com i on aconseguir-los, donar suport digital i portar tota la documentació actualitzada per tal que en un futur siguin capaços d’enfrontar-se sols a qualsevol tràmit sense por són algunes de les funcions de l’acompanyament.

El nostre compromís amb els ODS 2030

Sustainable Development Goals E Final Sizes
Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa