Rebem el Vè. Premi Reconciliació de la Fundació Sant Raimon de Penyafort

187
Temps estimat de lectura: 2 minuts
Rate this post

El passat 10 de febrer en el marc de la Sessió Solemne que tancava la festivitat de Sant Raimon de Penyafort 2023 de l’ICAB, Maria Vendrell presidenta de la Fundació va recollir el Vè Premi Reconciliació.

El premi reconeix la nostra tasca, desenvolupada des del 1990, per facilitar l’accés a l’habitatge a les famílies en risc d’exclusió social, amb especial atenció a les famílies amb menors i a les dones. Ha recollit aquest guardó la nostra presidenta, Maria Vendrell Aubach, que va estar acompanyada pel director de la Fundació, Sergio Rodríguez

Aquest premi el va instaurar l’any 2018 la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort per guardonar persones o entitats que hagin destacat per una trajectòria que expressi els valors jurídics i socials que promou.

Durant el mateix acte el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona va  homenatjar una setantena de col·legiats i col·legiades amb motiu dels seus 50 anys d’exercici de la professió i d’altres lletrats i lletrades pels seus mèrits. Durant la Sessió Solemne, també es va donar la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades.

Guardo
El guardó
Img 20230210 172043
Maria Vendrell i Sergio Rodíguez. Fotografia: Laura Pujol
Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa