Renovem el conveni amb Fundació Naturgy

C Eficiencia Energetica Naturgy
Temps estimat de lectura: 2 minuts
Rate this post

Imatge cedida per Fundacio Naturgy

És la quarta ocasió en que ambdues fundacions signen un conveni de col·laboració que té per finalitat combatre la vulnerabilitat energètica.

L’acord s’ha concretat en una aportació de 40.000 € que es destinaran a:

  • Millores en la instal·lació elèctrica de domicilis que possibilitin l’ús òptim del subministrament energètic contractat a l’habitatge.
  • Reparació i/o compra de sistemes de calefacció i/o refrigeració
  • Reparació i/o compra de tancaments, com ara finestres, envidraments, etc.
  • Millora de l’aïllament d’edificis.
  • Compra d’ electrodomèstics A + o instal·lació de domòtica.
  • Tot allò que millori l’eficiència energètica de llars vulnerables.
D’aquest 40.000 €, l’equip de patrimoni en destinarà 15.000 € a la millora d’eficiència energètica d’alguns dels 26 pisos que ja s’han vist beneficiats pel premi Hogares Dignos de Leroy Merlin.
 
Amenaces De Tall De Subministraments A Llars Vulnerables

En aquesta ocasió la Fundació també aprofitarà l’oferta de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy amb qui programarem dues formacions:

  • La primera sobre eficiència energètica on es repassaran els bons hàbits de consum en les diferents estances i la llar.
  • La segona serà sobre la factura i s’hi explicaran els principals conceptes que hi ha en les factures de llum i gas de manera que els assistents comprenguin la seva facturació, adquireixin criteris per valorar el seu contracte i la possibilitat de realitzar canvis per estalviar.

Les formacions, en aquesta primera ocasió, estan destinades a les 26 famílies llogateres dels pisos afectats pel projecte “Intervenció en els habitatges de lloguer social per a la millora de la salut i el confort de les persones llogateres”, duraran dues hores i seran tallers molt pràctics. L’acord també contempla el seguiment 

La Fundació Naturgy estima que les persones que assisteixen a les seves sessions poden arribar a estalviar entre 160 y 200 € l’any.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa