“Pintem casa nostra”: activitat amb usuaris de la Fundació

Pintem Casa Nostra Activitat Amb Usuaris De La Fundacio 1024x682
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

L’equip de la Fundació Foment de l’Habitatge Social ha realitzat una activitat amb els usuaris d’un dels edificis que gestiona (dissabte 21 d’octubre al matí). L’objectiu era doble: implicar en el manteniment de l’edifici i també potenciar la relació entre els veïns.

Els veïns de l’edifici, situat al Passeig Exposició de Barcelona, van participar a l’hora de protegir elements de les zones comuns -marcs, interruptors, etc.- perquè posteriorment l’empresa encarregada pogués pintar. Cal destacar que la Fundació sempre prioritza la contractació d’empreses d’inserció social.

La valoració de l’activitat va ser positiva perquè gairebé tots els veïns es van implicar en el manteniment de les zones comuns i van interactuar entre ells. També perquè els educadors socials i membres de l’equip que gestionen el manteniment dels pisos de la Fundació es van poder relacionar amb les persones que atenen fora de l’espai de les visites de seguiment que realitzen als domicilis. Els nens van fer dibuixos i també decoracions per a un piscolabis on tots els veïns van col·laborar i amb el qual es va tancar l’activitat.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa