30è aniversari de la FIBS: jornada Habitatge i Longevitat

30e Aniversari De La Fibs Jornada Habitatge I Longevitat
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

La Fundació Família i Benestar Social (FIBS) ha celebrat el seu 30è aniversari amb la “Jornada Desigualtats i Drets Socials: Habitatge i Longevitat”. Va ser el 10 de novembre i va comptar amb l’assistència de la Fundació Foment de l’Habitatge Social entre moltes altres entitats que van voler sumar-se a la celebració d’aquest aniversari.

La FIBS i la Fundació Foment de l’Habitatge Social col·laboren en la lluita per l’habitatge digne i també formen part de fòrums sobre habitatge social com COHÀBITAC.

A la Jornada es va parlar, entre d’altres, de la situació de l’habitatge assequible a Catalunya, a càrrec de Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat 3 i també patrona de la Fundació Foment de l’Habitatge Social. També de la repercussió de les condicions físiques de l’habitatge i de la inseguretat residencial en la salut física i mental de les persones.

La Jornada va posar de manifest la necessitat de treballar per fer front a “condicions residencials precàries, desnonaments i pobresa energètica” i fer-ho de forma “decidida i innovadora des de tots els fronts -administracions, tercer sector, societat civil- per garantir un envelliment digne, actiu i saludable”.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa