Gràcies Isern per la gestió de la propietat de la marca de la Fundació.

Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

Ens encanta treballar amb empreses socialment responsables i també explicar-ho per si alguna altra s’afegeix a la tasca d’assolir el dret d’un habitatge digne per a tothom.

Fa poc més d’un any la Fundació va conviar el logotip per adaptar-lo als nous temps, per a què mostres millor la seva ànima i per a fer-lo més funcional a les noves necessitats comunicatives de l’era digital. Per a fer-ho vam desenvolupar un procés participatiu de tota l’entitat que va donar lloc a l’actual marca.

Però el procés no s’acabava aquí, calia tramitar la propietat de la marca i per això hem comptat amb la col·laboració desinteressada d’Isern – Patents i Marques.

Finalment tot el procés ha arribat a port i podem donar per acabat el procés. 

Aprofitem per a donar les gràcies a l’equip d’Isern i en especial a Pepe Isern per la seva col·laboració. 

Nueva Foto Pepe Despacho
“Tots hem d’agrair a la Fundació Habitatge Social, la seva feina envers les famílies que no tenen llar. La llar és on les famílies se senten segures i el que els permet afrontar la vida familiar i professional amb confiança i sense angunies vitals. Molts de nosaltres, pel nostre dia a dia familiar i laboral, no hi pensem gaire i vivim com si aquest drama humà no existís. Per això el nostre deure és donar suport social, empresarial, moral i material a aquestes iniciatives que fan de la nostra societat un lloc mes humà”
Pepe Isern
Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa