Es renova el Patronat de la Fundació

Img 5391
Temps estimat de lectura: 2 minuts
5/5 - (3 votes)

Fotografies d’Olga González

Tres persones finalitzen la seva etapa com a patrons i se n’incorporen dues de noves.

D’aquesta manera, el patronat presidit per Maria Vendrell Aubach continua en la línia de rejovenir-se i millora la paritat respecte l’anterior patronat.

Ahir, dimarts 12 de març, en reunió de patronat es va realitzar una renovació dels membres que el conformem.

En un emotiu comiat varen ser 3 persones les que van dir adeu a la Fundació i als quals volem agrair el temps i dedicació que durant tants anys han destinat a la Fundació.

El primer és en Vicenç Soriano Casanovas, patró des de 2011 i que els darrers anys ha actuat com a secretari del patronat. Deixa també la seva vocalia Lluís Franco, patró des de 2003. Tots dos economistes.

La tercera persona que deixa el seu càrrec és na Carme Trilla, que ha estat patronat des de 2003, amb una pausa entre 2004 i 2011 quan va ser directora i secretaria general d’habitatge a la Generalitat de Catalunya. Com molts de vosaltres ja sabeu, la Carme és economista especialitzada en el sector de l’habitatge des dels vessants social, econòmic i de polítiques públiques i en la seva etapa a la Generalitat va impulsar la Llei del dret a l’habitatge 18/2007 i el Pacte nacional per a l’habitatge 2007-2016.

Img 5405
Carme Trilla, Vicenç Soriano i Lluís Franco, els patrons que s'han acomiadat del patronat de la Fundació

Però no tot van ser comiats.

També es va donar la benvinguda al patronat a dues incorporacions. A partir d’ara comptarem amb la presència i dedicació d’Eduard Sala i Paixau, nou director de Càritas D. de Barcelona, educador social, coach, formador i llicenciat en filosofia i lletres, i de Núria Lambea Llop, doctora cum laude en Dret amb menció internacional pel seu treball La gestión de la vivienda social en clave europea.

Eduard Sala 24
Eduard Sala i Paixau
Nuria Lambea 24
Núria Lambea Llop

A tots dos els volem donar les gràcies per l’expertesa, temps i empenta que de segur aportaran al patronat.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa