Carme Trilla, anomenada presidenta del comitè d’experts en habitatge de l’Ajuntament de Barcelona

Comite Experts
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

Fotografia Ajuntament de Barcelona

Carme Trilla*, patrona de la Fundació, ha estat anomenada presidenta del comitè d’experts en habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, l’objectiu del qual serà aportar solucions i dissenyar actuacions que dinamitzin tant l’oferta pública com la privada d’habitatge.

L’òrgan el formaran persones que tinguin un ampli recorregut en àmbits com l’urbanisme, el dret, la gestió i l’habitatge.

El nou comitè ha de plantejar actuacions dirigides a mobilitzar tot el sòl possible, dissenyar un nou pla d’habitatge i aprofundir també la col·laboració amb tots els agents que formen el sector: cooperatives, fundacions, empreses privades i totes les administracions.

Així mateix, també identificarà actuacions concretes que signifiquin millores substancials en aspectes com la tramitació de llicències, la gestió patrimonial del sòl i la definició dels tipus d’habitatges que és necessari i prioritari construir, d’acord amb les noves realitats socials i familiars, o la recerca de fórmules per estimular la rehabilitació del parc actual.

El comitè reportarà les propostes al Consell de l’Habitatge Social de Barcelona, el màxim òrgan de debat i participació en aquest àmbit.

 

* Carme Trilla és economista i especialista en polítiques públiques d’habitatge, i, actualment també és presidenta de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge i de la Fundació Hàbitat3.

 

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa