Avança a bon ritme el projecte premiat per Leroy Merlin

Img20230717085357 2
Temps estimat de lectura: < 1 minut
5/5 - (2 votes)

Continua avançant el projecte “Intervenció en els habitatges de lloguer social per a la millora de la salut i el confort de les persones llogateres” premiat per Leroy Merlin, dotat amb una ajuda econòmica de 100.000 euros.

Els objectius del projecte són:

  • Augmentar la eficiència energètica dels habitatges
  • Diagnosticar-ne el rendiment energètic
  • Sensibilitzar i capacitar les persones residents sobre hàbits d’ eficiència energètica i econòmica i de salut en la gestió dels subministraments bàsics.
  • Instruir la gestió energètica eficient dels habitatges a través de l’establiment de processos i eines de monitoratge que integrin la participació de les persones residents.

En aquests moments, 15 dels 26 habitatges ja disposen de la instal·lació de de calefacció i està previst que totes les instal·lacions s’hagin realitzat a finals de novembre.

També estan a punt d’arribar a la Fundació els sensors de temperatura, humitat i diòxid de carboni (CO2) que seran instal·lats en els 26 habitatges per a fer un seguiment de les condicions d’habitabilitat.

Aquests sensors s’uneixen als 20 que la Fundació té instal·lats en altres habitatges.

La instal·lació d’aquests sensors permetrà el monitoratge de les dades de consum energètic i qualitat ambiental, i facilitarà la presa de decisions en les actuacions de millora i manteniment dels habitatges.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa