Guanyem el primer premi Llars dignes de Leroy Merlin

Temps estimat de lectura: < 1 minut
5/5 - (2 votes)

Fotografia de Hessam Nabavi

El projecte “Intervenció en els habitatges de lloguer social per a la millora de la salut i el confort de les persones inquilines” de la Fundació ha sigut seleccionat com un dels 17 guanyadors de la 2a Convocatòria d’ajudes “Hogares Dignos”, i ha estat dotat amb una ajuda econòmica de 100.000 euros.

El projecte es basa el dret a la salut i el confort de les usuàries de les HPO i el seu apoderament energètic.

Els objectius del projecte són:

  • Augmentar la eficiència energètica dels habitatges
  • Diagnosticar-ne el rendiment energètic
  • Sensibilitzar i capacitar les persones residents sobre hàbits d’ eficiència energètica i econòmica i de salut en la gestió dels subministraments bàsics.
  • Instruir la gestió energètica eficient dels habitatges a través de l’establiment de processos i eines de monitoratge que integrin la participació de les persones residents.

L’ajut serà destinat a la fase 2 del projecte que consisteix en la instal·lació de sistemes de calefacció en 26 habitatges propietat de la Fundació Habitatge Social i la sensorització climàtica per poder controlar, en remot, les condicions d’habitabilitat -temperatura, humitat i CO2.

La fase 3 del projecte consistirà en la capacitació i acompanyament de les famílies usuàries perquè puguin fer una transició cap a l’ eficiència energètica, mitjançant un ús conscient, sostenible i crític dels recursos energètics.

La Fundació ja ha dut a terme la fase 1 amb finançament propi moment en que es van realitzar reformes en els habitatges per a millorar les seues condicions d’eficiència energètica com trasdossats de parets externes, substitució de finestres i balcons per fusteria AMN RTP i vidres tipus CLIMALIT i reformes d’instal·lació elèctrica.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa