Dia Mundial de l’Hàbitat: “Llars assequibles”

Dia Mundial De Lhabitat Llars Assequibles
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post
Nacions Unides vol remarcar amb el Dia Mundial de l’Hàbitat el dret bàsic a un habitatge adequat. En aquest sentit la Fundació treballa precisament perquè les persones més vulnerables puguin disposar d’una llar digna.

El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Hàbitat, una data en què Nacions Unides vol remarcar el dret bàsic a un habitatge adequat. La necessitat d’impulsar polítiques d’habitatge que garanteixin llars assequibles per a tothom és el lema d’aquest any.

Des de la Fundació Foment de l’Habitatge Social defensem aquest dret universal a un habitatge digne des de fa 27 anys. Per això també defensem un parc de lloguer social estable a les nostres ciutats que estigui disponible per a persones que temporalment necessiten suport a causa de la seva situació econòmica o social” posa de relleu Sergio Rodríguez, actual director de la Fundació.

La Fundació es va crear el 1990, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona. “El seguiment personalitzat amb un pla de treball específic per a cada família és clau a l’hora de fomentar l’autonomia i la inclusió social de les persones que viuen als habitatges gestionats per la Fundació”, destaca el seu director.

En aquest sentit els educadors socials de la Fundació realitzen múltiples intervencions d’acompanyament adaptades a cadascun dels casos.

Casualment aquest any 2017 el Dia Mundial de l’Hàbitat coincideix també amb el Dia Internacional de l’Educació Social (2 octubre).

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa