Ampliació del projecte per mesurar l’eficiència energètica dels habitatges

Ampliacio Del Projecte Per Mesurar Leficiencia Energetica Dels Habitatges 1024x690
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post
La Fundació Foment de l’Habitatge Social ha ampliat el conveni de col·laboració amb Cellnex Telecom, respecte del projecte de sensorització d’habitatges que es va iniciar ara fa més d’un any i que té com a finalitat, la millora de l’eficiència energètica als habitatges gestionats per l’entitat.

El nombre total d’habitatges sensoritzats a data d’avui suma 23 a la Fundació Foment de l’Habitatge Social i un total de 50, entre les 3 entitats integrants del programa impulsat pel projecte M4Social de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (Fundació Foment de l’Habitatge Social, Hàbitat3 i Fundació Família i Benestar Social).La segona fase el projecte es centrarà en mesurar la humitat i la temperatura dins les llars. A més, en aquests dies s’ha aprofitat per renovar la primera fase del projecte pilot, fent la revisió i/o substitució corresponent dels sensors instal·lats l’any passat.

Aquest és el resultat d’una aposta per la tecnologia i la transformació digital, i com aquesta aplicada a les llars pot ajudar a millorar la vida de les persones

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa