30 anys obrint portes, 30 anys donant oportunitats

Logo 30anys Cmyk 2tintes
Temps estimat de lectura: < 1 minut
Rate this post

El 23 de Juliol de 1990, un grup de persones decidides i vinculades a Càritas Diocesana de Barcelona, van posar en marxa un projecte visionari: la creació d’una entitat sense ànim de lucre, la Fundació P. Foment de l’Habitatge Social, que donés resposta a la problemàtica habitacional que ja patia la ciutat de Barcelona i les rodalies, perquè fa 30 anys disposar d’un habitatge familiar digne ja era per a moltes persones una fita impossible.

En aquests 30 anys la Fundació ha atès milers de famílies que no disposaven d’alternativa, se’ls hi ha ofert acompanyament i suport, i el més important: una llar on refugiar-se, on crear vincles i xarxa social, un lloc on estar tranquils i segurs, on descansar, un punt de partida per a noves oportunitats, un espai on tenir una identitat, on agrupar la família i sentir-se protegits, un lloc on mirar al futur.

El camí ha estat llarg, moltes les dificultats però moltes també les oportunitats de millora. Hem crescut, ens hem professionalitzat i especialitzat però sobretot, hem continuat amb l’objectiu clar: oferir un habitatge digne sense distincions.

Continuarem endavant, de la mateixa manera, amb la nostra tasca vers les persones que més ho necessiten, amb nous reptes, intentant arribar més lluny, lluitant per la inclusió social i per un món on el dret a l’habitatge digne pugui ser realment efectiu, tot tenint molt present que “Una llar és més que un lloc on viure”.

Comparteix aquesta pàgina
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa